Романс. Чому не снишся?

Валентина Козачук
Чому не снишся ти мені, чому не снишся?
Чи в серці раю вже нема-лиш попелище?
Можливо, осінь  знов тебе заворожила,
У вихрі танцю свого, видно,  закрутила?

Ось на вікні Художник-Дощ малює профіль-
Це твій портрет-нехай він ще побуде трохи!
Невже в твоєму серці вже вогню немає,
Чому, коханий, швидко так любов минає?

А я не можу позабути твої очі,
до них вустами лише доторкнутись хочу-
Ой, обіцяли вони щастя -- не збулося
Осіння паморозь заплуталась в волоссі...
Чому не снишся?
-----------------------------