Банальний дощ

Наталя Мазур
І скажуть мені: «Облиш,
Писати про дощ банально.
То небо і хмари лиш,
Дивися на світ реально.

Хоч вітер давно ущух,
Та хмари зігнав над містом.
У шумі нічного дощу
Не чути мелодії Ліста».

І скажуть мені: «Пусте!
Вночі треба просто спати,
На свято чекати гостей,
А день починати з лате».

І скажуть мені: «Дарма
Дзвінок ти чекаєш дальній».
Думки і нічна пітьма...
Я слухаю дощ банальний.



18-20.09.2016р.