Жемчужина 41

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 41

Мы пишем жизнь свою, как черновик,
Беспечно ставим кляксы на страницы.
И, только лишь загнав себя в тупик,
Мы видим, что назад не возвратиться.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 41

Ми пишемо життя, немов чернетку,
Йдемо по лабіринту наздогад.
І, граючи зі смертю у рулетку,
Забули, що нема стезі назад.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА