ТЮСО

Алла Повх
Чудовії перлини
Від ТЮСО
Прекрасні перла
І огранка
У позолоті вже
Давно
Сваровскі з перламутрами
Із глянца
Із сррібла і із золота
Ланцюг покритий
Камнями неначе
Зорі сяють
Велика велич
У салоні тут
На всі віки
Іде та добра слава!!!