Колискова...

Лола Киевская
я тебе обіймаю, довірся
відчуй шелест ніжних слів
закривай оченята, в теплі
до серця прилине любов

спалахнуть зорі яснії в ночі
поміркують, чи варто світить
місяць ніжно на вушко шепоче
спи кохана, життя - то мить

подих ночі збентежив бажання
що прилинули з темряви снів
то осіння пора колихає
крихітну надію на спів

якщо доля дорогою мірить
нам удвох зустрічати зорю
спи кохана, а я намалюю
осені спалах яскравий -

віру, надію, любов ...

23.09.16