Не уходите...

Светлана Пригоцкая
   Nicola Manicardi
     (Италия)
 
Non andate
al "succo del discorso",
senza semi.

Nicola Manicardi

  ***
Не уходите
От( в) "сути речи"
Без семени.

Nicola Manicardi

неизв. художник