О совести. Анатолий Косарев

Радко Стоянов 2
Пока нехорошие люди,
Дают хорошие деньги...
На совесть можете... забить)))

ЗА СЪВЕСТТА
Превод: Радко Стоянов

Докато лошите хора
дават хубави пари,
забравете за съвестта.