Признание. Анатолий Косарев

Радко Стоянов 2
 
"Если в вашей Гениальности сомневаются лишь Бездарности!?
То это уже Признание)))"
               
ПРИЗНАНИЕ
Превод: Радко Стоянов

Ако във вашата Гениалност
се съмняват само Бездарници,
това вече е Признание.