Перси

Олег Марьин
Анаграммы.

тянет перси,
притесняет -
не терпится!

***


снится перинка,
персиянки стан!
искрится, пенна!
я, наперсник, ист!
я - теннис скрипа,
я - каприс теснин!

я списан, кретин!