Небо ясне, зор яскрав

Юрий Пирогов 3
Небо ясне, зорі яскраві
Тепла ніч, як уві сні.
Стелить гаєм туман,
Гай чарівний. Ні вітру.
Його запах - дурман,
Срібна роса на траві.
Перлами ясними...Божа краса.
Незабутня тиша лежить навкруги,
Мов сторожа сосни стоять на горі.
Краса відчуває любов до землі.
Тяжко чесній людині у наші часи,
Тяжкий і подих рідного краю.
Гине природа, гине краса...
Повсюди відходи, сміття.
Забруднені ріки, озера, ліси.
Жадібність та байдужість
Змінили наше життя.