803 - Who Court obtain within Himself

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Пока ты сам себе король,
Уверенно цари –
К монархиям ничтожество
Приходит изнутри –

Судьбы помазанник людьми
Не может быть смещен,
Но кто восстал против себя,
Тот не удержит трон.


Who Court obtain within Himself
Sees every Man a King -
And Poverty of Monarchy
Is an interior thing –

No Man depose
Whom Fate Ordain -
And Who can add a Crown
To Him who doth continual
Conspire against His Own