Зупинити час

Анастасия Даиаури
Іноді любов не надихає - вбиває.
Вирвати з коренем серце, щоб не боліло.
І де дорога та, що веде до раю?!
Душа, немов із льоду - наразі безкрила...

Я дуже сильно хочу зупинити час -
Минуле, де почуття горіли, надихала надія...
А може мариться мені й не було нас?!
Та й життя нічого не варте, бо вмерла мрія?!