Колискова

Ева Феникс
Тихше!.. Тихше!.. Місяць вповні...
об`єктивності умовні...
світом правлять дивні тіні,
з розкуйовдженим сумлінням.

Ніч свої породить звуки...
сміх і стогін, шелест, стуки...
таїною вкриє щільно,-
прислухатись недоцільно.

Краще міцно спать до ранку,-
згаснуть зорі на світанку,
і у сонячнім промінні
щезнуть мовчки дивні тіні.