Свинка Стефа i сливи

Таисия Цыбульская
Свинка Стефа слив нарвала,
в синю сумку сливи склала,
на стежинці Стефа сіла,
швидко сливи з сумки з'їла!
Стефі сливи смакували,
швидко в сумці слив не стало!
Свинка в сумку зазирнула -
сливи наче вітром здуло!