Лиска i масло

Таисия Цыбульская
Масла шматочок Лиска вхопила,
ласий шматочок лишити несила,
масло у Лиски в лапах розтало,
масла у Лиски зовсім не стало!
Бідкалась Лиска, сумно зітхала:
"Краще б шматочок сала украла!
Що це за їжа? Не хліб, не водиця!
Тільки морока! Куди це годиться?!"