Обережна мишка

Таисия Цыбульская
Мишка мишці шепотіла:
"Ти не шастай тут без діла,
шпарко кіт шмигне сюди,
тихо сядь - не шурхоти!
Бо як вчує - зашипить,
упіймає мишку вмить!
Шарварок такий утне,
що біда не омине!"