Юлияна Донева - Приют душата ще намери

Юлияна Великова
ПРИЮТ ДУШАТА
        ЩЕ НАМЕРИ         


Аз знам къде на този свят,
приют душата ще намери.
И мъките тогаз ще спрат
и тялото не ще трепери.

В живота Бог се разпорежда
и Той поставя всичко в ред.
И крепи ме таз надежда,
за да продължа напред.

Да унивам, не си струва -
с това не ще си аз помогна.
Щом Бог молитвите ми чува,
всяко зло ще превъзмогна.
1.10.2015г.