Буркотливий Бобер

Таисия Цыбульская
Кликав Бобра за собою Байбак:
"Ходімо збирати смачний пастернак!"
Бобер буркотів:"Бараболю знайди,
як знайдеш - приходь і мене розбуди!"
Кликав Бобра за собою Байбак:
"Кажуть, банани чудові на смак!"
Бобер буркотів:"Наче в Африці ми,
банани, Байбак, не лежать до зими!"
Багато вже часу Бобер буркотів,
Байбак пастернак і банани поїв!
Лишився Бобер і без їжі, і сам,
наука усім буркотливим бобрам!
Якщо не навчитися гарних манер,
лишишся голодним - як дядько Бобер!