Игорь Кинг. Расслабься... Пер. на англ

Игорь Скрягин
Расслабься, плыви по течению радуги.
Relax! You will float on a current of rainbow then.

Ну, сколько же можно держаться в седлe?
How much you can stay in the saddle and why?

Уборку, посуду, бельё... прочь! И радуйся
Away cleaning, dishes and laundry! Be glad yourself,

Я рядом с тобой. И... апрель в ноябре.
I am close to you means November's May like.

В окне серый дождь? – В спальне розы цветущие!
A gray rain’s in window? – In bedroom prime roses are!

Вот видишь, стихи лучше правильных слов.
You see, poems better are than proper words.

Ну, сколько же можно бояться грядущего?!
Well, how long future will seem to you as alarm?!

Ты слушай цвета наших  снов.
Please, listen dreams’ paints mine and yours.