Гуска Галя i горiхи

Таисия Цыбульская
Гуска Галя ґелґотала:
"Я в гаю горіхи брала,
я граблями їх гребла,
ледве з гаю донесла!"
Галасує-ґелґотить:
"Що з горіхами робить?"
Гавкнув пес:"Давай горіхи,
погриземо їх для втіхи!"
Гуска Галя враз збагнула,
що горіхи всі забула!