Столько дождя - С. Жадан

Гаврилов Олег
Столько дождя не вместит ни одна весна.
Было бы здорово помнить все имена.
Было бы здорово, отдав тебе все ключи,
не жалеть.
Здорово было б это уметь.
Научи.
Было бы здорово весело жить – не тужить,
жить,
не жалея о том, как могло бы всё быть.
Здорово было б идти по судьбе без бед.
Здорово было б без всяких причин
не вспоминать о тебе.
Научи.


Сергій Жадан

Стільки дощу не вмістить жодна весна
Добре було б пам'ятати всі імена
Добре було б вчасно піти і не шкодувати, йдучи
Добре було б уміти
Я не вмію
Навчи
Добре було б тішитись що все є таким, яким є
Добре було б відчувати життя,
Розуміючи, що воно твоє
І щоб не думати про тебе
Я не вмію
Навчи