Вiдмоли...

Наталья Кислощук
Відмоли мене, Мам, відмоли!
(Бог сьогодні до мене глухий)...
Я повільно зникаю з землі,
А у рай не пускають гріхи...

Я у пеклі уже пожила...
Справжнє пекло отут, на землі,
Тут багато так горя і зла...
Відмоли мене, Мам, відмоли!

Від душі залишилась труха,
А у серці - крупиці золи...
Хто у світі оцім без гріха?
Відмоли мене, Мам, відмоли!

Що не крок - скрізь корИсть і брехня...
Я чужинка отут на землі:
Скільки сію - не сходить зерня...
Відмоли мене, Мам, відмоли!

Я повільно зникаю з землі,
Хочу в рай - не пускають гріхи...
Відмоли мене, Мам, відмоли!
Бог сьогодні до мене глухий!