Наталчине бажання

Таисия Цыбульская
Наша Наталка насупила личко,
хоче Наталка маленьку сестричку:
- В Надійки - Оленка, в Настуні - Оксанка,
а я хочу мати сестричку Тетянку!
Ната в кишені монети збирає,
Ната матусю і тата гукає:
- Негайно збираємось до магазину
придбати маленьку гарненьку дитину!