Павук Пилип

Таисия Цыбульская
Павук Пилип
до екрана прилип!
На екрані Спайдермен
у мільйоні різних сцен!
За екраном геть упрів,
павутини не наплів,
і не спав, і не їв,
посуд мити не хотів!
Вирішив Пилип отак:
- Я павук, а не простак!
А крутому павуку
прибирать не до смаку!