Экватор

Пётр Тютюнник
Ну..от i все...Змарнований экватор
Вiдносять сiрi хвилi в небуття.
Нiмi холоднi стiни альма-матер
Женуть мене у завтрiшнье життя...

Скiнчився дотик юностi ласкавий
I ...сподiвань оманливих нема.
Нiкому я в цiй школi не потрiбен,
Дарма ,що не моя у тiм вина.

Даремно я плекав якiсь надii...
Кудись мене бажання занесло...
Та згасли у очах байдужих  мрii
Зламалося у ангела крило...

Та кращого нiколи не забути!
I груди випiка така печаль...
Коли б хоч трiшки можна повернути
Отi часи ...Але нажаль..нажаль..

Злий вiтер часу по землi розвiе...
Минае все ...I бiль образ мине...
Я ж вас любив! То хай же червонiють,
Хто тридцять рокiв сторонивсь мене...