Жемчужина 42

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 42

В несовершенном мире так бывает,
Не каждый своё счастье разглядит.
Безумец над богатствами рыдает,
Мудрец Творца за грош благодарит.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 42

В неправедному світі так буває,
Не кожен відчуває щастя смак.
Безумець над багатствами ридає,
Розумник вдячний Богу за мідяк.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА