Триматись, друзi, треба

Мила Кирилюк
Йде на сході боротьба…
Втомлена уся країна…
Закінчиться ворожба,
І розквітне Україна!

Змінюється все щодня!..
Відступає підлий ворог…
Лиш міцнішає броня,
Хоч проблем ще цілий ворох…

Інша вже свідомість в нас…
Розвивається країна.
Хто є ким, покаже час…
Переможе Україна!!!

Аби сильні ми були,
Аби вірили у себе!..
Світлі Сили щоб вели!
Нам триматись, друзі, треба.

09.10.2016