Presley Simon Garfunkel Bridge Over Troubled water

Роман Стабуров
Если нету сил,
пришла беда,
из глаз катит слеза -
осушу их я.
Всегда с тобой
в темные года!
Пусть никого вокруг -
словно мост над рекою бурной
рук сомкну я круг.


Если день грозит
нищетой и тьмой,
а ночь несет недуг -
помогу тебе!
Тьму прогоню,
боль уйму собой,
твой излечу испуг -
словно мост над рекою бурной
рук сомкну я круг.
Словно мост над рекою бурной
рук сомкну я круг.


Пусть сребро седин
не мешает плыть!
Пришел твой час светить:
да сбудутся мечты!
Свети - сияй,
коль друга ищешь ты -
прикрою я всегда:
словно мост над рекой могучей,
огражу тебя.
Словно мост над рекой могучей
обниму тебя!


Оригинал:
When you're weary, feeling small
When tears are in your eyes, I will dry them all
I'm on your side
When times get rough
And friends just can't be found
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

When you're down and out
When you're on the street
When evening falls so hard
I will comfort you
I'll take your part
When darkness comes
And pain is all around
Like a bridge over troubled water
I will lay me down
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

Sail on silvergirl
Sail on by
Your time has come to shine
All your dreams are on their way
See how they shine
If you need a friend
I'm sailing right behind
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind

Paul Simon (c)

Elvis Presley https://www.youtube.com/watch?v=yBY17ni7Unk
Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=1CYtGgKiGj0