Жемчужина 43

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 43

Господь своё испытывает стадо,
И перекрёстков жизненных не счесть.
Прими всё с благодарностью, так надо.
Ступай, не запятнавши свою честь.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 43

Випробування нам дарує небо,
Не злічити життєвих перехресть.
А ти прийми їх з вдячністю, так треба.
Ступай не заплямивши свою честь.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА