Хто розвязав цю вiйну?

Наталья Кислощук
Плаче стривожена мить...сум витікає струмками...
Людоньки, чом на землі, кожен для кожного - камінь?
Хто розв"язав цю війну? Хто стурбував нашу тишу?
Хто цю посіяв чуму?...Людини немає більше!

Ця земля нічия... ми ж рвемо її із корінням...
Плаче... волає вона...стогне під нами-камінням...
Хто розпочав цю війну? Хто нав"язав нам сваволю?
Люди зникають з землі...в душах розриви із болю...

Хто підірвати посмів землю - великий наш глобус?
Хто написав цю війну - перечитає хай опус!
Хто пише кров нам і смерть, шурхотом вітру в полі?
Ночі і дні - шкереберть...згублені, зламані долі...

Темряву пише ніч...ми всі безнадійно хворі...
Плаче земля...тремтить...і захлинається в горі...
Руки і душі в крові...нам не відмити ці плями...
Зникає з орбіти земля...Люди, що сталося з нами?