Батькiвщинi

Анатолий Анненко
Вічизно! Рідна Україно! -
                Твоєю долею живу.
До тебе щирим серцем лину.
                До тебе вірним серцем лину.
У мрії, в сні і наяву -
                твоєю долею живу.

Ознаки Заходу і Сходу...
                в душі і в пам'яті несу.
Звитяги рідного народу,
                страждання рідного народу..;
природи рідної красу -
                в душі і в пам'яті несу.

Хай з нами Бог завжди пребуде!
                І правда, й сила є у нас.
Шануймось, України люди!
                Єднаймось, України люди!
Огонь свободи щоб не згас.
                І правда, й сила є у нас.

Ми живемо в тривожний час.
                Ми живемо в знаменний час!