joke in wisper

Наталия Баталова
я шепчу чуть касаясь губами уха
I love you
чтобы услышать это не надо слуха
it's so cute
wispering easely makes a wave
я тебя люблю
it is a very good way to save
нежность свою
from my and your souls
forever at all

а дальше?

любовь осталась,
шепот ушел...