По кому гучно так тредзвонять дзвони?

Наталья Кислощук
Душа зтьм"яніла, наче в осінь сад,
Осінній сум навис, як сіра хмара...
А скрізь така невимовна краса,
Мов хто списав з картини Ренуара...

Щось у моїм житті пішло не так:
Я не горю, а лиш повільно тлію...
Ціна сивинам - ламаний п"ятак,
Я пам"яттю свою безвихідь грію...

В осіннім парку - сірості нуар...
Вдихнути осінь хочу до сп"яніння...
Холодна ніч...стіна...кіоск...ліхтар...
І нескінченність з іменем терпіння...

Від споминів - по колу голова...
Осінній морок...шурхіт листопаду...
Так моторошно...тиша грозова...
Й на вшпиньках тінь чиясь іде позаду...

Цю сіру тінь я більше не люблю...
Чи може знов - сама собі лукавлю?
Я подих вітру жадібно ловлю
І рік останній по секундам правлю...

Щось у моїм житті пішло не так,
Та...двічі не ввійдеш в ту саму річку...
Ціна любові -  ламаний п"ятак!
Мабуть, куплю на нього в церкві свічку...

Запалю свічку...стану до колін,
Помолюся любові до ікони...

За ким дзвенить цей поминальний дзвін?
По кому гучно так лунають дзвони?