Ти припала менi до душi

Прокопенко Юрий
Ти припала мені до душі,
Попри всі негаразди на світі.
Увійшла, мов весна, і мерщій,
Полонила у сіті тендітні.

Ти стрілою вп’ялася у ніч,
Упустивши у серце отруту.
У безсонні з мільйона облич,
Відшукала планету забуту.

На задвірках холодних світил,
Там, де мрії уже не зринають.
Запалала нестримно, щосил,
Осліпивши імлу виднокраю.

Розігнала видіння чужі,
Ще й відкрила роздолля жадане.
Ти припала мені до душі,
Одягнувши чуттєві кайдани.

12:03, 16.10.2016 рік.

Зображення: http://www.xrest.ru