Садiвник невдаха...

Люся Антонова
Росла в городі бузина ...
та київський дядько
посадив там в банках гроші-
два гектари грядка !
Сів на ганок і чека
поки зійдуть сходи ...
щоб примножились його
нечесні доходи .
А сусіда жаба давить -
нема в нього грядки ...
тож і визвав поліцію
навести порядки .
Хлопці добре потрудились ...
до піску орали  !
Дядько плаче і ридає -
сходи постраждали .
І вола тепер щосили -
Слава Україні !
Бо якщо б то був Китай -
не прожив би й днини!!
Молиться на Україну
"садівник" невдаха .
Хвала Богу що тюрма -
а не китайська плаха !

Один з хабарників  свою здобич закривав у банки і закопував у городі ...консервував !

Кажуть що в Китаї за хабарі - смертна кара !