Свято осенi

Иващенко Ольга
Оксамитовим намистом
Осінь пагорби зросила.
Богородиця Пречиста
Землю ковдрою накрила.

Пораховані курчата.
А у церквах палять свІчки
Неціловані дівчата
Та вплітають в коси стрічки.

Дивним подихом здійнявся
Вітер з чистою росою.
В небі місяць повінчався
Із блискучою грозою.

Сипле жовтень золотаво
На розгублені діброви,
І крокує величаво
Свято осені - Покрова.