***

Наталия Боровская 2
Квіточка ніжна від вітру тремтить,
Пелюсточка легка додолу летить.
«Вітре лихий, не згинай до землі,
Силочки ж бо проти тебе малі.
Йди, позмагайся з тим, хто міцніше,
А мені підрости треба ще трохи більше.
Цвіт мій від сонечка стане яскравим,
І зазвучать над полями октави
Сотень таких же красунь, як і я,
Вітаючих явлення кожного дня.»

30.09.16.Н Б.