Плачу

Наталья Днепровская
І я за щастям хочу.
Хоч за літом, хоч за сивою зимою,
Хоч за лелеками у вирій полечу.
І я за щастям хочу.
Дивлюсь на небо й плачу,
Бажання хмарам шепочу.

І я кохання хочу.
Такого, щоб до болю, до нестями;
Притиснутись до сильного плеча.
І я кохання хочу.
Не чуєш ти, не чує небо,
Не чують хмари. Тиша. Всі мовчать.