Жемчужина 44

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 44

Если язык твой без костей,
А в голове шумит сквозняк,
Молчи и не смущай людей.
Сойдёшь за мудрого, чудак.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 44

Якщо язик твій без кісток,
А на плечах пустий баняк,
Ти на свій рот приший замок.
Зійдеш за мудрого, дивак.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА