Вiктар Шацiла. Бор

Виктор Шатило
У краіне зор
Аблятае бор -
Пошчак паміж гор...
Рэха вышніх зор
Атуляе бор.
У прорве, паміж гор,
Вочы вечных зор!
Бачыць стары бор.
Зіхаценне гор!..
У краіне зор.
Аблятае бор.