Три крапки

Надежда Рубан
              Три   крапки.

У  мій  дім  вже  стукає  холодна  зима,
Лиш  мрія  незгасима  жевріє  вночі,
Паралельно  з  твоєю  засинає  моя  душа,
Яка  хотіла  заснути  на  твоєму  плечі.

В  моїх  ногах  безжурно  дрімає  кіт,
Тінь  від  світла  малює  на  стелі  графіті,
Бродить  щастя  моє  одиноке  біля  воріт,
Ніби  щось  важливе  згубило  вліті.

Відшуміли  останні  дощі  проливні,
Мороз  за  вікном  вже  побив  осінні  квіти,
Синім  полумям  догорають  почуття  у  вогні,
Що  не  захотіли  серця  нам  зігріти.

Чорна  ніч  зорями  падає    на  плечі,
Невгамовний  вітер  колише  фіранки ,
І  розтане , як  сніг , наш  таємний  вечір,
Лиш  залишить  у  душах  три  крапки...


Автор; Н.П.Рубан.