именины осени

Надежда Рубан
   Скинув  вітер  з  осені.
      
Осінь  ,  як  і  жінка
І  сумна  неначе,
То  сміється  дзвінко,
То  дощами  плаче.

На  даху  з  вітрами,
В  барі-ресторані,
Веселилась  гучно,
Осінь  аж  до  рання.

Манила  вітер  фліртом,
Щоночі  і  щоднини,
Справляла  осінь  з  вітром,
Свої   іменини.

Неначе  очманілий
І  свистав  і  злився,
Вітер  із-за  осені,
З  жовтнем  посварився.

Скинув  вітер  з  осені,
Плащ  її  нарядний,
Скуштувала  осінь
Вермут  виноградний.

Танцювала  з  вітром,
В  полі  і  садочку,
Скинув  вітер  з  осені,
Оранжеву  сорочку.

Показала  гола,
Всю  свою  принаду,
Розпусна , безсоромна,
Віддалась  листопаду.

Взяв  на  руки  осінь,
Листопад-мужчина,
Кохав  у  гайочку,
Де  росте  ліщина.

Одягнув  він  осені,
Вінчальну  сукню  білу,
І  щасливі  разом,
Справили  весілля !

автор; Н.П.Рубан.