160. Зараз так, як колись...

Игорь Ярин
  Зараз так, як колись.
  У багрянім вінчанні
  вся Вкраїна в димах
  і у жерлах гармат.
  То чи можна на разі
  творити незнані вітання
  і з"ясовувать: "Хто ти,
  чи брат, чи не брат"?

  Може доста уже?
  Всім набридло стояння.
  Тії крила лелечі
  із омріяних снів
  майорять над дахами
  і кличуть, мов кличуть востаннє...
  Тільки жаль, не повернуть уже
  матерям їх загиблих синів.