без знижок на

Марина Гареева
в цьому світі так легко лишатись довершеним,
в цьому світлі продати себе подорожче, по акції!
і на тлі здешевінь хіба можна чекати на вершників,
що скоріше подохнуть, ніж стануть сумлінними бранцями
етикетних реалій, де гіпсокартон замість совісті,
де на секонді можна купити цнотливість за знижками,
де смакує життя, а війна десь за обрієм совалась,
поки  в формах кохання підходило й дригало ніжками.
де на цінниках пишуть свободу – від слова не вішають,
царство бірок не знає, що честь (навіть вбрана до зашморгу)
виглядає прекрасніше «вільних» мерців, що на вишколі
у кривих дзеркалах розмовляють з душею по рації.