На хвилi серця

Татьяна Белая Роза
Вистрибує знов серце з грудей —
Жаданням зустрічі горить,
Хоч навкруґи хороші люди,
В тобі я бачу щастя світ!

I розум знов мені говорить,
Що високо цей журавель,
Не моя яґода, та й годі,
А серця голос — наче Лель...