Поцелуй

Игорь Клюев
Не спрашивай, ты люб или не люб
Он скажет сам в открытости безмерной
Прикосновением чуть открытых губ
Он, поцелуй, о как прекрасен первый

Don't ask me again, if I love you
There is a better way for understanding this
My openness and tenderness are clue
But reassurance is my first and shyest kiss