Струни Смички Доторкання

Катерина Жебровська
Е.Гріг, з циклу «Дві елегійні мелодії», ор.34
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», Е.Пехк, Естонія

Струни… Смички… Доторкання…
Творення звуків-світів…
Радість народжень… Прощання…
Простір промовчаних слів…

Стриманість… Тиша… Харизма…
Вихор доріг-відчуттів…
Мить – воскресіння і тризна…
Клекіт далеких птахів…

Іскри від прагнень-наближень…
Серцебиття крізь пісні…
В рухах і поглядах – ніжність…
Мрії земні затісні…

24.10.2016