Звуки Трави коливання

Катерина Жебровська
Е.Гріг, з циклу «Дві мелодії для струнних», ор.53
"Норвезька", «Перша Зустріч»
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», Е.Пехк, Естонія

Звуки… – Трави коливання…
Шурхіт розніжених крон…
Сонце вечірнє… Прощання…
Вільний від дійсності сон…

Звуки… – Замріяні очі…
Руки… Слова молитов…
Вікна… Свічки… Спрага ночі…
Серцестискання… Любов…

Звуки… – Дрижання у тілі…
Схована в грудях жага…
Вічність… Злітання… Мотиви…
Небо… Земля… Відчуття…

24.10.2016