Глибокий-глибокий вдих

Катерина Жебровська
Е.-С.Тюйр (Er.-S. T;;r), "Ardor".
Концерт для маримби і оркестру
Національний камерний ансамбль «Київські солісти»,
Е.Пехк, Естонія, Х.Росін (H.Rosin) (маримба), Естонія

Глибокий-глибокий вдих…
Глибокий-глибокий видих…
Об’ємний чуттєвий світ…
Спогад… Пласкі світлини…

Занурення… Спокій… Дно…
Нема ні Землі, ні Неба…
Прозоре чуттєве скло…
Вода… Коливання стебел…

Чуттєвість у глибині…
Проявлена дійсність кров’ю…
В пронизливім відчутті
Думки струменять Любов’ю…

Глибока чуттєва ніч
Випростує спокій-силу…
Невпинність ховає мить
У тишу, у тінь-краплину…

Глибокий чуттєвий шал…
Безпристрасна бездієвість…
Звисання… Розрив… Провал…
Втрачає життя суттєвість…

24.10.2016