Скаженi мама...

Виктор Симоненко 2
Cкаженiє мама та дурiє тато
Хто вiд своєї пєнсiї, а хто вiд зарплати
Бекають вiвцi , мукають телята
Бо немає газу та холодна хата
З ума сходить тато та регоче мама
Гарант на Українi ржачкопанорама
Виродки нажертись все не як не в змозi
Злодiї у Радi як злодiй на дорозi
Скаженi податки, вимирають люди
Скажiть люди добрi а що ж далi буде?!
У кишенях народу вже гуляє вiтер
А у Вєрховнiй Радi вiдписки та звiти
Смерть капiталiзму вiд пенсiй та оплати
Усiм людям клiзма , як немає блату...
Крутять людям дулi показують дупу
От така то воля вiд Петра  Залупи!!!
  V/S